## Upper Platte Basin Drought Contingency Plan Drought Task Force Meeting #4

## Meeting Information

Date & Time	Location	Contact
Tuesday, June 27	Mid-Plains Community College –	Caitlin Kingsley
9:00 AM – 12:00 PM	Ogallala Campus	John Engel
Mountain Time	512 E B St S, Ogallala, NE 69153	

## Agenda

Time	Activity	
9:00 – 9:10 AM	Welcome & Introductions	
[10 minutes]		
9:10 – 9:25 AM	Drought Planning Recap	
[15 minutes]		
9:25 – 10:15 AM	Review of May 23 Tabletop Exercise	
[50 minutes]	What did we learn?	
	"Forward-looking" monitoring	
	Mitigation and response actions	
10:15 – 10:30 AM	Break	
[15 minutes]		
10:30 – 11:30 AM	Overview of Draft Plan	
[60 minutes]	High-level outline	
	Overview of each section	
	<ul> <li>Vulnerabilities</li> </ul>	
	<ul> <li>Monitoring Protocols</li> </ul>	
	<ul> <li>Mitigation Measures</li> </ul>	
	o Response Actions	
11:30 – 11:50 AM	Review and Discussion	
[20 minutes]	What are your initial reactions?	
	What might be missing?	
11:50 AM – 12:00 PM	Next Steps	
[10 minutes]		