Upper Platte Basin Drought Contingency Plan Drought Task Force Meeting #3

Meeting Information

| Date & Time | Location | Contact |
|--------------------|-----------------------------------|------------------|
| Tuesday, May 23 | Keith County Fairgrounds | Caitlin Kingsley |
| 9:00 AM – 12:00 PM | Exhibit Hall | John Engel |
| Mountain Time | 1000 W 3rd St, Ogallala, NE 69153 | |

Agenda

| Time | Activity |
|---------------------|---|
| 9:00 – 9:10 AM | Welcome & Introductions |
| [10 minutes] | |
| 9:10 – 9:35 AM | Review |
| [25 minutes] | Identified Vulnerabilities and Priorities |
| | Monitoring Data – correlation in terms of drought impact, what is |
| | being tracked, what is useful |
| | |
| 9:35 – 10:00 AM | Discussion of Mitigation and Response Actions by Sector |
| [25 minutes] | |
| 10:00 – 10:10 AM | Break |
| [10 minutes] | |
| 10:10 – 11:50 AM | Drought Tabletop Exercise |
| [1 hour 40 minutes] | Single-Year Drought Scenario (2012 as historical reference) |
| | Multi-year Drought Scenario (2003-2006 as historical reference) |
| | |
| 11:50 AM – 12:00 PM | Report Out/Wrap-up/Next Steps |
| [10 minutes] | |